We hopen dat je tevreden bent met je bestelling en onze service, maar mocht je om wat voor rede dan ook je bestellingen willen annuleren, kan dat. Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden te annuleren. Je hebt na de annulering, nogmaals 14 dagen de tijd om je bestelling retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag (exclusief verzendkosten) gecrediteerd. De kosten van de retourneren zijn voor eigen rekening, dit is circa 7,25 per pakket. 

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@dutchjerky.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Helaas kunnen wij geen geopende of beschadigde etenswaren (beef jerky, worsten, kruiden, et cetera) terugnemen. Producten met een houdbaarheidsdatum van < 1 maand kunnen wij helaas niet terugnemen. M.u.v. de beef jerky: hierbij hanteren wij een minimale houdbaarheid van 40 dagen. Deze data geldt vanaf de dag van ontvangst van de producten in ons magazijn in Doesburg. Bij beschadigde non-food producten of non-foodproducten met een beschadigde verpakking kunnen wij de waardevermindering van het product doorberekenen.