Welkom bij Dutch Jerky, waar we trots zijn op de kwaliteit van onze beef jerky en de kwaliteit van het door ons gebruikte rundvlees. Onze beef jerky wordt gemaakt van vlees van runderen die een vrij en natuurlijk leven leiden, waarbij ze voornamelijk gras gevoerd worden en genieten van een leven in de buitenlucht.

Bij ons bedrijf geloven we sterk in het belang van een evenwichtige voeding voor de door ons gebruikte runderen. Daarom kiezen we voor runderen die hoofdzakelijk gras eten, zoals de natuur het bedoelt heeft. Dit draagt niet alleen bij aan de gezondheid en het welzijn van de dieren, maar resulteert ook in een unieke smaakervaring voor onze klanten. Het gras gevoerde dieet van onze runderen zorgt voor een rijke en volle smaak in het vlees, wat onze beef jerky onderscheidt van andere producten op de markt.

Bovendien vermijden we het gebruik van soja in het dieet van onze koeien. In plaats daarvan vertrouwen we op de natuurlijke voedingsstoffen die gras biedt. We zijn er trots op dat ons bedrijf zich inzet voor duurzame landbouwpraktijken en het minimaliseren van onze ecologische voetafdruk. Door het gebruik van gras als voedselbron vermijden we het bevorderen van ontbossing wat vaak gepaard gaat met sojateelt.

We hopen dat je net zo enthousiast bent over onze beef jerky en de zorgvuldigheid waarmee we ons rundvlees selecteren als wij dat zijn.