Ons verhaal

Jaren geleden, tijdens een reis naar San Antonio, Texas, is het allemaal begonnen. Hier maakten wij kennis met Beef Jerky (van Dziuks meatmarket, Castroville Texas, als je ooit in de buurt bent is dit een aanrader!). Op slag waren we verliefd op dit ambachtelijke Amerikaanse product. Na terugkomst in Nederland volgde een lange zoektocht naar Beef Jerky van kwaliteit en kwamen wij tot de conclusie dat hier geen échte ‘Beef Jerky’ te krijgen was. We kwamen van alles tegen; te dik, te nat, van gehakt gemaakt, vol conserveringsmiddelen, niet gerookt en altijd een paar kleine stukjes voor veel geld. Dat hoort anders!

Aangezien wij écht niet meer zonder Beef Jerky konden zijn wij dit toen zelf gaan maken. Heel veel probeersels later hadden we het juiste recept eindelijk te pakken! Eerst maakten we dit alleen voor onszelf maar al snel vroegen ook onze vrienden en daarna vrienden van vrienden om deze Jerky. Het groeide gestaag en uiteindelijk, toen onze keuken op een Beef Jerky fabriek begon te lijken was het tijd voor een grote stap. Het idee van Dutch Jerky was ontstaan: échte, betaalbare Amerikaanse verse Beef Jerky in een Nederlands jasje.

Liefde voor vlees, ambacht en echt mooie eerlijke producten bracht ons en Jasper Poldervaart samen, de bekroonde natuurvlees specialist uit Waterland. Samen met Jasper hebben wij ons recept geperfectioneerd en toegepast op zijn met gras gevoerde rundvlees.  Het resultaat is échte Beef Jerky zoals deze hoort te zijn. Bij Dutch Jerky is ieder stuk met de hand gesneden en gemarineerd in de mooiste ingrediënten en daarna langzaam gerookt om zo tot de lekkerste Beef Jerky te komen.

Volg ons op Social Media!

Dutch Jerky is een merk van Kelly & Tess BV.

Kamer van Koophandel: 17149290. 

BTW: NL811587538B02

Adres: Meipoortstraat 68, 6981DL Doesburg 

Email: info@dutchjerky.com

Handige links